FRAMINORD utførte et spennende videoprosjekt for Byggtorget plankefond

Da Byggtorget plankefond tok kontakt med oss angående videoproduksjon for Vega Skatepark var svaret: JA!

Hva er Byggtorget plankefond?

Byggtorgets “Plankefond” konsept går ut på å tildele gratis byggevarer fra deres varehus til lokale små byggeprosjekter over hele landet. Ved å besøke nettsiden https://plankefond.byggtorget.no/ kan enkeltpersoner og grupper sende inn søknader til Plankefondet. Hvert år mottar de omtrent 300 slike søknader gjennom denne plattformen, og blant disse velges et begrenset antall prosjekter som blir realisert.

Marius Jenssen, daglig leder, fikk raskt positiv tilbakemelding på søknaden sin. Denne gangen ble Vega Skatepark på Helgeland valgt som mottaker av fondet. Jonny Nyheim fra Byggtorget Mosheim Sag i Brønnøysund bevilget og leverte byggevarer.  Kristian Mathisen, markedsansvarlig, tok initiativet til å lage en film om prosjektet i samarbeid med det lokale selskapet FRAMINORD for både Mestergruppen og Byggtorget.   

Les anmeldelsen fra markedsansvarlig i mestergruppen, Kristian Mathisen her <<

Marius Jenssen, daglig leder av Vega Skateklubb, her sammen med Marius Wickstrøm Engen

FRAMINORD utførte et spennende videoproduksjon-oppdrag for Byggtorget plankefond

Jonny Nyheim fra Byggtorget leverte byggevarer til plankefondet-prosjektet

Marius Jenssen, daglig leder av Vega Skatepark, her sammen med Marius Wickstrøm Engen

Trengte video - Vi gjorde hele jobben!

Kristian Mathisen, markedsansvarlig, ble kjent med FRAMINORD gjennom "Word of Mouth". Vi ble anbefalt som et lokalt markedsbyrå som spesialiserer seg på foto- og videoproduksjon.

Plankefondet er engasjert i flere gode formål, og en betydelig del av deres tilnærming er å samarbeide med lokale selskaper for filmproduksjon i tildelingsprosessen. Denne gangen fikk vi den ærefulle oppgaven med å stå for produksjonen.

Vi har betydelig kompetanse innen fotografi, videoproduksjon, videoredigering og dronefilming. For dette prosjektet satt vi sammen et team bestående av en erfaren prosjektleder samt en dedikert fotograf- og videograf, i tillegg til statistene som bidro til prosjektet. Med begrensede tidsfrister på grunn av ferieperioder og andre utfordringer, måtte vi raskt tilpasse oss og ta affære.

Ønsker du innholdsproduksjon? Ta kontakt her!

Fra innspilling av plankefond-prosjektet

Se videoen her!

Kunder langs hele Nord-Norge

Våre hjerter brenner spesielt for Helgeland og Vega, så dette prosjektet var rett og slett midt i blinken for oss. Det er ingenting som er bedre enn å få muligheten til å promotere hendelser i en av Nord-Norges mange små perler som Vega. Spesielt når det handler om å støtte fritidstilbud for barn og unge – det er rett og slett en fantastisk mulighet vi har vært beæret over å ta del i.

Det var utrolig gøy å få jobbe med så mange flinke folk i Helgeland. Sånt vil vi gjøre mer av!

Fra innspilling av plankefond-prosjektet

Interessert i å vite mer om hva vi i FRAMINORD kan gjøre for din bedrift?

Sjekk ut våre tjenester for å få oversikt over hva vi kan tilby - eller kontakt oss!

Våre tjenesterKontakt oss