Akvafuture og FRAMINORD: Promoteringsvideo om Bærekraftig Lakseoppdrett

Fra filming av Akvafuture-prosjektet 

En Visjon for Bærekraft og Synlighet

I det vakre landskapet i Nord-Norge har laksen og oppdrettsnæringen spilt en avgjørende rolle i regionens vekst. Å fremheve næringens betydning har vært en sentral interesse for oss internt. Vi er overbevist om at åpenhet og konstruktive diskusjoner kan spille en avgjørende rolle i å fremme positiv utvikling i Nord-Norge. Derfor var det naturlig å ønske å ta del når Akvafuture tok kontakt.

"The World's Most Sustainable Salmon Farming"

Akvafuture, en ledende stemme innen innovativt lakseoppdrett, ønsket å dele sin visjon om “Verdens Mest Bærekraftige Lakseoppdrett” med globale publikum. Med det spektakulære bakteppet av Nord-Norges landskap, hadde de et mål om å formidle deres forpliktelse til bærekraft til internasjonale markeder. 

Deres behov i korte drag var:

Bilde av Akvafutures oppdrettsanlegg

Fra Akvafutures oppdrettsanlegg

Skapelse gjennom Samarbeid og Kreativitet

I FRAMINORD tok vi utfordringen med å formidle Akvafutures budskap på en engasjerende måte, samtidig som vi holdt oss innenfor budsjettrammene. Vi startet med å bygge tankekart og benyttet et "live-dokument" på Google for å gi full åpenhet i prosessen.

Gjennom grundig planlegging, inkludert dronefilming og bakkeopptak, samt et nøye utformet voiceover-manus, skapte vi en visuell og emosjonell fortelling.Vi har betydelig kompetanse innen fotografi, videoproduksjon, videoredigering og dronefilming.

For dette prosjektet satt vi sammen et team bestående av en erfaren prosjektleder samt en dedikert fotograf- og videograf, i tillegg til statistene som bidro til prosjektet. Med begrensede tidsfrister på grunn av ferieperioder og andre utfordringer, måtte vi raskt tilpasse oss og ta affære.

Vår tilnærming inkluderte:

Ønsker du innholdsproduksjon? Ta kontakt her!

Fra innspilling av plankefond-prosjektet

Se videoen her!

De mottok ikke “bare” en internasjonal film

Etterspørselen var en internasjonal film, men hos oss fikk de en større pakke. Vi produserte også en autentisk norsk versjon. Videre skapte vi tilpassede fotopakker og videopakker for sosiale medier og kampanjer.

Akvafuture fikk mer enn de først tenkte til samme budsjett:

I tillegg har vi utarbeidet en lagringsenhet med alt råmateriale til Akvafuture, med håp om videre bruk. De har også muligheten til å dra nytte av vår ekspertise i digital annonsering og markedsrådgivning for å optimalisere deres innsats i fremtiden.

Med en tydelig fortelling, en visjon for bærekraft og en enestående samarbeidsprosess har vi bevist hvordan to innovative krefter kan sammen skape en kraftig markedsstrategi.

Fra innspilling av Akvafuture-prosjektet

Interessert i å vite mer om hva vi i FRAMINORD kan gjøre for din bedrift?

Sjekk ut våre tjenester for å få oversikt over hva vi kan tilby - eller kontakt oss!

Våre tjenesterKontakt oss