Beauty & The Beast

Det var en gang ei gårdsdatter uten odelsrett fra verdensarvøya Vega i Helgeland. Hun hadde en drøm: Make Nord-Norge great again!
En kveld ringte gårdsdattera for å høre om en stillingsannonse i Bodø, og “Beistet” tok opp røret, “Ke du trur?”. 

Telefonsamtale ble til kjøretur, besøk i Bodø ble til FRAMiNORD. Med drøm om å bli Nord-Norges, om ikke Norges råeste markedsbyrå.

To be continued…

Hva er FRAMiNORD?

FRAMiNORD er et markedsbyrå med hovedbase i Bodø, men vi har hele Nord-Norge som base. Et markedsbyrå som gjør markedsføringen enklere og bedre for din bedrift, ditt prosjekt og/eller event. Vi tar eierskap, fanger opp kundenes interesser, synliggjøre din bedrift, og sørger for at de får se mer av slikt innhold.

Vårt team

Vi er et solid team bestående av noen faste og noen eksterne ansatte fra hele landet. Det som knytter oss sammen er en lidenskap for digital markedsføring og Nord-Norge! Sammen utgjør vi et tverrfaglig team med alskens erfaringer og kompetanser, som gjør det mulig for oss å sikte på å bli Nord-Norges største markedsføringsbyrå.

 

Ps: Trykk på bildene for å avdekke våre superkrefter i AI

Theresa

SoMe-ansvarlig

Sunniva

Webutvikler & Designer

Joakim

Videograf & Fotograf

Henriette

Gründer & Prosjektleder

Andreas

Investor

Hvordan starte samarbeid?

Først anbefaler vi at du sjekker ut våre tjenester for å ha en noenlunde oversikt på hva du ser for deg. Så tar du kontakt! Send en mail, melding eller slå på tråden – uforpliktende. Vi gjør en analyse av din bedrift, og kommer med forslag på hva vi kan tilby. Vi blir sammen enige om samarbeid videre – alt etter behov for din del som kunde!