Kreativ prosjektledelse

Med en dyp forståelse for den kreative prosessen og fokus på god kommunikasjon, bistår FRAMINORD med å utvikle prosjekter ved å levere kreative løsninger for å nå dine mål

Våre tjenester inkluderer alt fra innholdsproduksjon, reiselivsstrategi og markedsstrategi, til grafisk design og utvikling av nettsider. Vi gjør ganske mye forskjellig, men satser sterkt på å sikre at prosessen forblir oversiktlig og ryddig. 

Vi har troen på at god kommunikasjon både innad i teamet og med kunder preget av åpenhet fremmer en oversiktlig prosess. Vi forstår verdien av å sette seg inn i kunders behov og ønsker, samt å kommunisere om prosjektets fremgang og være åpen med våre kunder om hvor vi er i forhold til målet. I tillegg er åpenhet for endringer, samt tilpasning av prosessen basert på tilbakemelding fra både team og kunder er et mål for oss.

Med gjennomførte, kreative og solide strategier sikrer vi at våre kunders prosjekter blir en suksess! Det er viktig for oss at produktet vi leverer møter høy kvalitetsstandard samtidig som det oppfyller de opprinnelige målene for prosjektet.

Her kan du lese om hver av våre tjenester (åpner link i ny fane):

Illustrasjon av kreativ prosjektledelse
Illustrasjon av kreativ prosjektledelse