Design og drift av nettside

Enten du trenger en nettside bygget fra bunnen av eller om du ønsker å forbedre en du allerede har, kan vi i FRAMINORD utvikle profesjonelle, funksjonelle og attraktive nettsider ut fra dine behov.

Vi tilbyr brukervennlige nettsider designet med fokus på universell utforming og solid SEO-optimalisering, og kan også hjelpe deg med å drifte og holde nettsiden din oppdatert.

Det er hovedsakelig WordPress med Elementor og Squarespace vi bruker som publiseringsverktøy, men vi er alltid åpen for samarbeid med kunder for å prøve ut nye ting og nå nye høyder.

Fordelen med WordPress er at det er svært fleksibelt og det passer til kunder som ønsker kompliserte nettsider som de ikke har nødvendigvis behov for å selv administrere og oppdatere innholdet.

Fordelen med Squarespace er at det er lett for kundene selv å administrere og oppdatere innholdet på egenhånd, så det kan passe bra til bedrifter med større behov for å gjøre ting selv.

Hvilken plattform som blir best for akkurat din bedrift kan vi vurdere sammen ut fra dine behov! Hvis verken WordPress eller Squarespace passer til akkurat din bedrifts behov, så har vi mulighet til å finne en annen plattform som passer perfekt. Vårt team med interne og eksterne samarbeidspartnere har kunnskap om og erfaring med mange ulike plattformer. Det er viktig for oss at vi imøtekommer din bedrifts spesifikke behov, og det strekker vi oss langt for.

Her er en liten oversikt over noe av det vi kan tilby deg: